Vinder 2015

Dommerbetænkning

Det blev bygningskonstruktørstuderende Lennart Popp, der vandt 1. præmien og som dermed modtog både præmien og anerkendelse for sit forslag. Offentliggørelsen fandt sted med fotografering af vinderne og i år indkom 17 forslag, hvor Lennart Popps forslag udemærkede som med, at der her var tale om en løsning, der både er aktuel, bæredygtig og som håndværksmæssigt kan lade sig gøre. Isolering af klimaskærm, her ydervægge og kældervægge, på murede etage ejedomme har under tiden været til nogen drøftelse og her er en løsning, der ikke ændrer på arkitektur og som kan udføres året rundt uafhængig af vejrlig – dog kræver det nogen byggeplads indenfor, men ikke nødvendigvis fraflytning. Nedenfor ses tegningen af LeanDesignprisen 2015 som er i kategori B som er renovering – stort tillykke.

lean_c07-3_fremtidige_forhold_knudepunkt_forslag_5_rev2_lp

Udført af Lennart Popp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *